logga 

om Bonadea text och kommunikation

Vem är Bonadea? 
Bonadea är den självständiga och frihetslängtande flickan i författaren Irmelin Sandman Lilius böcker om den fiktiva staden Tulavall. Genom Bonadea, som ser sådant som är osynligt för andra, möter läsaren en rad personligheter och tar del av deras berättelser. 

Bonadea Text & Kommunikation ägs av Susannah Elers. Jag skriver framför allt journalistiska texter om om hälsa, familj, livsstil och kultur, men åtar mig gärna även andra typer av uppdrag. Jag har specialkunskaper inom allergi och överkänslighet, och skriver därför ofta och gärna om detta, och såväl Astma- och allergiförbundet och Celiakiförbundet hör till mina regelbundna uppdragsgivare.
Jag gör också fotojobb och kan vid önskemål därför även komplettera skrivjobben med bilder. Jag är utöver detta en van IT-utbildare av såväl barn som vuxna, och har därför bland annat gjort webbutbildningar.


Titta gärna närmare på mina bilder och se ett urval av mina artiklar under rubriken "blogg och portfolio"!

 

Min utbildning inkluderar journalistik vid Poppius journalistskola, PR och projektledningsutildningar från bland annat Berghs School of Communication, grafisk formgivning, en Master of Fine Arts vid Kungliga Musikhögskolan och ett stort antal fristående kurser inom bland annat digital bildbehandling, information, webbprogrammering, layout och grafisk form. Här kan du se mitt CV.


Som medlem i Svenska Journalistförbundet utgår jag i första hand från deras frilansrekommendation vad gäller priser och avtal.

Jag har F-skatt och är momsregistrerad.

 

Om du har tankar, idéer eller frågor: Tveka inte att kontakta mig!