logga

Bedrövlig på att blogga här

Jag är tydligen helt bedrövligt dålig på att blogga här. Det beror mest på att jag har haft väldigt mycket jobb... Jag har bland annat skrivit om inhalationsteknik, om bröstkorgsrörlighet, intervjuat Anders Ekborg och djupdykt i svalanmärkningens historia och hur man gör äggfria maränger. Det har med andra ord varit övervägande jobb för Allergia.

Utöver det har jag pluggat PR på Berghs hela hösten på fritiden. Jätteroligt, eftersom jag gör det på ett stipendium från Journalistförbundet. Men eftersom man inte har så mycket fritid om man har två jobb och tre barn och däremellan helst vill hinna röra på sig är det inte jätteprioriterat att skriva här om vad jag gör när jag jobbar. ;-)

Vill man se vad jag gör de 2,5 daga/ vecka jag sköter Johannes skolas webbsida och intranät kan man titta här. Man kan också läsa i jobbloggen på skolan, som jag använder för att nå ut till lärarna med information och tips på sådant de kan ha nytta av.
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln