logga

Fler arbetsprover på ingående

Måste bara få tid att göra om dem till bilder så jag kan lägga upp dem här på sidan... Men innan det ska jag hinna klart med några artiklar. Och fakturera!

 

Idag började jag dagen med att gå upp jättetidigt, ta på mig träningskläder- och sminka mig (!), för att sedan krypa omkring i högt gräs vid en ormrik sjö och göra armhävningar, springa fram och tillbaka hundra gånger över en bro och yoga på en sten. Samtidigt som en fotograf tog kort. Oerhört pinsamt, men hon var kanon att jobba med, tack och lov! Bortsett från att jag ser lika fånig ut som vanligt blir bilderna säkert jättebra!

För den nyfikne: Artikeln kommer gå att läsa i Kattis & Co nr 7...

Etiketter: jobb arbetsprover

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln